ZVUKOVÁ MEDITÁCIA s Timejkou

SOBOTA 11.5. | 19:00 -20:15 - prihlásenie 24 hodín dopredu

  "Vesmírne zvuky rezonančných nástrojov Ťa budú unášať bližšie k Tvojej podstate. Rozžiar svoju bytosť iskrou radosti, ktorá navštívi Tvoje vnútro a uchovaj si túto energiu v sebe."

 Harmonizujúca relaxácia sprevádzaná rôznym spektrom rezonančných nástrojov pre obnovenie balansu a zdravia na fyzickej, emočnej aj duševnej úrovni.(Spievajúce misky Cosmos, Wind gong, Wave drum, ...) Vďaka zvukovej meditácii môžeš nájsť jasnejší smer pre svoj život a pokoj vo svojom tele, mysli i duši. Príď sa uvoľniť a zažiť silu čistej pozitívnej vibrácie a vedomej práce so sebou.

SUMA: 15 eur  platba cez rezervačný systém (alebo odrátanie kreditu z permanentky)
Lektorka: Timejka
Rezervácia je záväzná 24 hodín pred konaním.

 

 

Vibrácie zvuku gongu vytvárajú takzvaný posvätný priestor zvuku, kde účastníci môžu na vlastnom tele precítiť „živé“ vibrujúce tóny.  Tóny gongu uvoľňujú myseľ a tým vytvárajú meditatívny stav. Práve zmenou stavu vedomia, ktorá prechádza z beta, alfa do theta či delta hladiny poskytujú vibrácie gongu celostný efekt na celé naše bytie. Vo všeobecnosti zvuky gongu znižujú stav stresu, a pomáhajú sa stretnúť so samým sebou v hlbokom uvoľnení. Gong vydáva silné rezonančné vlny, vy sa v tých vlnách doslova kúpete a unášajú Vás do stavu hlbokej meditácie. V tom stave sme len sami sebou, žiadna maska na tvári neexistuje. Dostávame sa až do theta hladiny, v ktorej sú možné samoliečebné procesy.
 
Hĺbkové uvoľnenie tela dovoľuje odstraňovanie a rozpúšťanie blokov. Pravidelné „kúpanie sa“ vo vibráciách zvuku, ktoré prechádzajú všetkými našimi bunkami, prináša omladenie organizmu. Zlepšuje sa metabolizmus, pretože nalepený „bunkový“ odpad sa môže prostredníctvom vibrácie uvoľniť do systému a odísť z tela. Zlepšujú sa cyklické funkcie ako lymfatický tok, krvný obed či nervový systém.
 
Tibetské, spievajúce misky vydávajú zvuk – harmonický, liečivý a pozitívny. Zvuk, ktorý počujeme nie len ušami, ale aj cítime jeho vibráciu na celom tele....3D. Každá bunka v našom tele na túto vibráciu reaguje a harmonizuje sa. Harmonizuje sa nielen na fyzickej, ale aj na emočnej a duchovnej úrovni.
Prinavráti nám stratenú rovnováhu a pomôže pri mnohých zdravotných problémoch. Naštartuje lymfatický systém, odplaví z tela toxíny, odburáva stres, harmonizuje čakry.

Tešíme sa na Vás❤️ Jogovňa.

PRE KOHO JE HODINA URČENÁ:  
pre všetkých


PRÍPRAVA:
Na tejto hodine sa necvičí, iba relaxuje v ľahu. Môžete si vypodložiť hlavu vankúšom, kolená bolstrom, prikryť sa dekou- všetky pomôcky Vám poskytneme. Oblečte sa pohodlne a vo vrstvách, aby Vám nebola zima.

REZERVÁCIA A STORNO:

✔︎  Rezervujte si miesto prioritne cez rezervačný systém. V prípade problémov nás kontaktujte  (volajte nám/sms-kujte) 0917 233 019 info@jogovna.sk

✔︎ Vytvorená rezervácia je záväzná 24 hodín pred konaním

 

V prípade nenastúpenia na akciu  (vrátane meškania) si nárokujeme na poplatok za rezerváciu miesta v plnej výške vstupu. PRÍCHOD NAJNESKÔR 5 MINÚT PRED konaníminak Vám vstup nebude umožnený. Jogovňa sa 5 minút pred konaním akcie zamyká, hodina začína načas.  Rušenie po začiatku hodiny neskorým príchodom nie je akceptované. Za Vaše meškanie nie sme zodpovední. 

 

✔︎ Storno s vrátením poplatku je možné najneskôr 24 hodín pred konaním, v opačnom prípade poplatok nevraciame.

✔︎  Rezerváciu si rušíte sami priamo v rezervačnom systéme "moje rezervácie".

✔︎  Hodina sa uskutoční, len ak sa naplní kapacita 5 hodín pred konaním.

 

Info o zrušení hodiny obdržíte najneskôr 5 hodín pred konaním, pošleme Vám sms+mail a kredit viete použiť na inú hodinu..