ON GUARD (ochranná zmes)

Táto unikátna zmes olejov prináša voňavú, prírodnú a efektívnu alternatívu k syntetickým prípravkom na podporu imunity. On Guard olej , so svojou unikátnou vôňou, je jednou z najuniverzálnejších zmesí olejov. Osobne ho užívam hlavne vnútorne od nástupu jesene až do jari. Pridávam si ho každé ráno do nápoja, ktorého recept je súčasťou tohto blogu. Je tiež bezpečný na čistenie povrchov, ktoré prichádzajú do kontaktu s potravinami, ako netoxický spôsob čistenia, alebo na čistenie vzduchu rozptyľovaním do vzduchu. On Guard je vynikajúci na eliminovanie vírusov, kvôli svojim účinným zložkám. Okrem oleja je aj vo forme guličiek na vnútorné užívanie, zubnej pasty, prostriedku na pranie, dezinfekciu povrchov, umývanie rúk...

  • Podporuje zdravú imunitu, cirkuláciu  a dýchacie funkcie.

  • Pomáha čistiť vzduch a vytvárať pozitívnu vôňu
    Čo presne obsahuje zmes esenciálnych olejov On Guard®? Zmes olejov? Pozostáva z piatich kľúčových olejov: škoricová kôra, divoký pomaranč, eukalyptus, klinček a rozmarín obsahuje silné vlastnosti, ktoré môžu pomôcť vytvoriť hrejivý pocit a zároveň vyžarovať svoju drevitú a korenistú vôňu.

    Zložky zmesi:

    Škorica: Éterický olej zo škoricovej kôry obsahuje silné vlastnosti, ktoré môžu pomôcť vytvoriť hrejivý pocit a zároveň vyžarovať sladkú a korenistú vôňu. Škorica sa často používa v ústnych vodách, pretože môže pomôcť udržať čisté a zdravo vyzerajúce zuby.

    Eukalyptus: Eukalyptový olej použitý v zmesi doTERRA On Guard je vďaka svojim čistiacim a očistným vlastnostiam pre telo prospešnou zložkou zmesi doTERRA On Guard.

    Rozmarín: pomáha znižovať nervové napätie a občasnú únavu.

    Klinček: Klinček osviežuje dych a vďaka silnému obsahu antioxidantov môže podporiť imunitný systém.

    Divoký pomaranč: Divoký pomaranč obsahuje silné antioxidanty, ktoré pomáhajú udržiavať celkové zdravie. Môže sa používať na povrchy ako prírodný čistiaci prostriedok. Svieži, citrusový tón divokého pomaranča povznáša ducha a pridáva na kráse zmesi esenciálnych olejov On Guard®.

    Ako jedna z najobľúbenejších zmesí doTERRA má olej doTERRA On Guard neuveriteľné využitie a výhody. On Guard, ktorý sa užíva denne vnútorne, podporuje prirodzené funkcie vášho imunitného systému. Vďaka svojej jedinečnej vôni ponúka On Guard voňavú, prírodnú a účinnú alternatívu k syntetickým možnostiam.

  • Podporuje zdravú imunitnú a respiračnú funkciu 
  • Chráni pred ohrozeniami životného prostredia 
  • Podporuje prirodzené antioxidantové obranyschopnosti tela 
  • Energizujúca a povznášajúca aróma
 
Použitie oleja:
  • Pridajte dve až tri kvapky do gélovej kapsule Doterra na podporu imunitného systému. 
  • Namočte nakrájané jablká vo vode s niekoľkými kvapkami pre zdravé, imunitu stimulujúce občerstvenie. 
  • Kombinujte niekoľko kvapiek doTERRA On Guard s frakcionovaným kokosovým olejom na prírodný čistiaci prípravok na ruky.
  • Difúzia: Použite tri až štyri kvapky
  • Vnútorné použitie: zriediť jednu kvapku v 120 ml tekutiny
  • Lokálne použitie: Na požadovanú oblasť naneste jednu až dve kvapky. Zrieďte s frakcionovaným kokosovým olejom doTERRA, aby ste minimalizovali citlivosť na kožu.
  • Vmasírujte do chodidiel, na chrbát, krk, a ramená pre zvýšenie imunity.
  • Použite na lymfatickú masáž na začiatku a počas choroby. Oleje, ktoré táto zmes obsahuje sú GRAS (vhodné aj na  vnútorné použitie).
  • Užite 2-3 kvapky denne vnútorne 3 dni pred operáciou a masážne aplikujte na posilnenie imunitného systému a ochranu proti infekcii.
  • Užite vnútorne s medom, agave, alebo džúsom pri vypuknutí symptómov nádchy, chrípky a virózy.
  • Pri začiatku bolestí hrdla alebo na zvládnutie laryngitídy kvapnite 2-3 kvapky do 1 dcl vody, kloktajte, preháňajte v ústach, podržte  5 minút, potom vypľujte. Užite 2 kvapky vnútorne.
  • Pri žlčníkovom záchvate kvapnite 2-3 kvapky On Guard a 1 kvapku Citrónového oleja do 1 lyžice olivového oleja a užite vnútorne každú hodinu až do 8 hodín až kým sa vám neuľaví. Podobným spôsobom môžete použiť aj Digest Zen.
  • Kvapnite niekoľko kvapiek do destilovanej vody do sprejovacej fľaštičky a použite na dezinfekciu povrchov v kuchyni a kúpeľni.
  • Pripravte si skvelý nápoj TU
 

On Guard sprej: Čistiaca hmla doTERRA On Guard svojím očistným účinkom na pokožku čistí ruky mimoriadne jemnou rýchloschnúcou hmlou. Hydratačná receptúra obohatená o prírodný výťažok z jablka nevysušuje pokožku a zanechá ruky na dotyk jemné a hladké. Prirodzene získaná aktívna zložka, etylalkohol certifikovaný UPS, pomáha vyčistiť ruky a podporuje čistiaci účinok hmly. Praktické nanášanie rozprašovaním hmly sa vynikajúco hodí na cestovanie, do školy, do práce a pre všetky rodiny, ktoré sú neustále v pohybe. Vložte si do kabelky či fitness tašky fľaštičku čistiacej hmly On Guard, aby ste ju mohli používať všade, kam pôjdete . Použite pred jedlom a vo verejných dopravných prostriedkoch, keď potrebujete praktický spôsob, ako si očistiť ruky.  Aplikujte čistiacu hmlu na opierky rúk v lietadle a príručné stolíky pri cestovaní.

 

On Guard Touch (roll on):  Aplikujte na hrudník alebo chodidlá, keď sú sezónne riziká vysoké. Používajte na čistenie dlaní. Aplikujte na zápästia alebo pulzné body, aby ste získali energizujúcu arómu po celý deň.

 

Guličky 125 ks: Osviežujú dych, poskytujú jednoduchý spôsob konzumácie zmesi doTERRA On Guard. Praktické guľôčky sa dokonale hodia na cestovanie a mimo domu. POUŽITIE: Konzumujte v zimnom období, na cestách alebo ak máte okolo seba veľa ľudí . Pribaľte dieťaťu do plecniaka . Po jedle rozpustite v ústach jednu až dve guľôčky, osviežia vám dych .Zabaľte si tieto praktické guľôčky do kabelky či do cestovnej tašky na dodatočnú podporu mimo domu .

 

On Guard gelové kapsuly 60 ks:  kombinujú originálnu zmes esenciálneho oleja dōTERRA On Guard s esenciálnymi olejmi z čierneho korenia, oregána a medovky na dodatočnú podporu imunity. Stačí 1 kapsula denne. On Guard + je vynikajúci spôsob ako si posilniť a udržať zdravé fungovanie imunity počas výrazných sezónnych ohrození alebo na ochranu pred faktormi, ktoré môžu oslabiť imunitný systém. Pomáha podporovať a udržiavať zdravý imunitný systém. Chránia telo pred sezónnymi ohrozeniami. Podporujú zdravý obeh a respiračné funkcie. Podporuje prirodzené antioxidantové obranyschopnosti tela. Energizujúca a povznášajúca aróma

Bieliaca zubná pasta bez obsahu fluóru spája ochranné účinky zmesi doTERRA On Guard s ďalšími prírodnými zložkami, ktoré pomáhajú udržiavať zdravé zuby, neporušené ďasná a rozžiaria váš úsmev. Esenciálne oleje divoký pomaranč, klinček, škorica, eukalyptus a rozmarín spoločne pôsobia pri čistení a osviežení dychu. Tieto oleje spolu s esenciálnymi olejmi mäta pieporná a gaultéria dodávajú bieliacej zubnej paste doTERRA On Guard osviežujúcu škoricovo-mätovú chuť, ktorá váš dych zanechá po celý deň svieži a čistý!

Ústna voda doTERRA On Guard neobsahuje alkohol, je vyvinutá na čistenie zubov a ďasien, osviežuje dych a pomáha podporovať celkovú zdravú hygienu ústnej dutiny. Silné účinky doTERRA On Guard – patentovanej zmesi esenciálnych olejov triedy CPTG – spájajú prínosy divokého pomaranča, klinčeka, škorice, eukalyptu, rozmarínu a myrhy, ktoré pomáhajú podporovať zdravú integritu ústnej dutiny. Pridajte ústnu vodu doTERRA On Guard do vašej starostlivosti o ústnu hygienu, aby ste okrem bežného umývania zubov a čistenia dentálnou niťou podporili zdravú integritu ústnej dutiny a dlhotrvajúci svieži dych. Výťažok z miswaku pomáha udržiavať zuby čisté redukciou nadmerného hromadenia plaku.

Nylonová dentálna niť, dvakrát máčaná v CPTG™ zmesi esenciálnych olejov On Guard, pomáha odstraňovať zubný povlak, čo preukazne znižuje riziko zubného kazu. Hlavný úkon čistenia dentálnou niťou je pevný ale jemný pohyb na dosiahnutie najlepších výsledkov. Používajte dentálnu niť denne ako súčasť vašej každodennej starostlivosti.

 

 

Cukríky na cmúľanie doTERRA On Guard sú praktický spôsob, ako získať podporné účinky patentovanej zmesi esenciálnych olejov doTERRA On Guard. Vychutnajte si účinky esenciálnych olejov divoký pomaranč, klinček, škorica, eukalyptus, rozmarín a myrha dodávaných v pastilke, ktorá skvele chutí a je úplne prírodná!  Pomáha upokojiť a utíšiť sucho a škriabanie v hrdle.

 

Penivé mydlo na ruky je  bez alkoholu, obohatené o silu prirodzene bezpečných esenciálnych olejov dōTERRA certifikovanej čistej testovanej triedy CPTG™ a ponúka ochranné účinky jednej z najobľúbenejších patentovaných zmesí esenciálnych olejov dōTERRA. Čistí a zjemňuje pokožku rúk a k tomu dodá povzbudzujúcu arómu esenciálnych olejov, ktorá na vašich rukách zanechá sviežu a citrusovo čistú vôňu. Vďaka jemným čistiacim a zvláčňujúcim látkam čistí a zjemňuje ruky počas dňa bez toho, aby vysušovalo a dráždilo citlivú pokožku. Má vyvážené pH, aby chránilo citlivé bariéry proti strate vlhkosti pokožky. Sila esenciálnych olejov zmesi dōTERRA OnGuard zosilňuje čistiacu funkciu, povznáša ju na vyššiu úroveň a vyniká tak nad ostatnými komerčnými značkovými produktmi.

Čistiaci koncentrát je obohatený o patentovanú Ochrannú zmes doTERRA On Guard s esenciálnymi olejmi triedy CPTG™ z divokého pomaranča, klinčeka, škorice, eukalyptu a rozmarínu, ktoré vám pomôžu zachovať si v domácnosti čistotu a bezpečie. Táto silná zmes esenciálnych olejov je zmiešaná s derivátmi rastlinného pôvodu, ktoré poskytujú netoxický a biologicky rozložiteľný spôsob čistenia a odstraňovania zápachov, neohrozuje blízkych ani životné prostredie. Vďaka mnohoúčelovým schopnostiam čistiaceho koncentrátu doTERRA On Guard je dokonalý na čistenie tvrdých povrchov v kuchyni, kúpeľni či akejkoľvek inej izbe vášho domu, pričom po sebe zanechá čistú a povzbudzujúcu vôňu. Povrchovo aktívne látky rastlinného pôvodu pomáhajú zdokonaliť proces čistenia a prispievajú k produktu, ktorý je bezpečný pre vás, vašu rodinu aj životné prostredie. POUŽITIE:  Zmiešajte vodu a koncentrát v sklenenej rozprašovacej fľaši na jednoduchú aplikáciu na povrchy v domácnosti. Keď budete nabudúce chcieť hĺbkovo vyčistiť kúpeľňu, zmiešajte tri polievkové lyžice čistiaceho koncentrátu doTERRA On Guard v 1 litri vody a použite zmes na povrchy ako sú dlaždice, pracovné povrchy, vane a sprchové kúty. Na umývanie riadov jednoducho zmiešajte tri polievkové lyžice koncentrátu v štyroch litroch vody; túto zmes nalejte do sklenenej nádoby a umiestnite tak, aby ste ju mali poruke na jednoduchý prístup k bezpečnému a efektívnemu riešeniu špinavých riadov.  Viacúčelový čistiaci prostriedok: Zmiešajte 2 PL koncentrátu v 1 litri vody.  Kúpelne: Zmiešajte 3 PL koncentrátu v 1 litri vody. Riady: Zmiešajte 3 PL koncentrátu v 4 litroch vody.  
Odolné nečistoty: Naneste koncentrát priamo na určené miesto a nechajte pôsobiť. Koncentrát nenanášajte priamo na podlahy z tvrdého dreva a povrchy z prírodného kameňa.

 

Prací prostriedok  On Guard je mimoriadne koncentrovaný 6X prací prostriedok, ktorý využíva silu Ochrannej zmesi doTERRA On Guard a enzýmy biologického pôvodu na cielené uvoľnenie škvŕn, aby bolo vaše oblečenie fantasticky čisté. Táto malá fľaštička skrýva veľa sily – obsahuje 10 ml esenciálneho oleja doTERRA On Guard a zvládne až 64 pracích dávok! Prostriedok je určený na pranie farebných pracích textílií pri akejkoľvek teplote a neobsahuje žiadne syntetické parfumy, farbivá ani toxíny, takže je bezpečnou voľbou pre vašu rodinu aj pre životné prostredie. Jedinečná prírodná zmes enzýmov biologického pôvodu.Exkluzívna receptúra maximalizuje arómu a účinnosť esenciálnych olejov – nekompromisne si poradí so škvrnami a nečistotou, jemná aróma povrchovo aktívnych látok/enzýmov umožňuje plne využiť aromatický potenciál zmesi esenciálnych olejov doTERRA On Guard.ňV každej fľaši je teraz viac esenciálneho oleja doTERRA On Guard. Táto výkonná a silná receptúra zvládne až 64 pracích dávok. POUŽITIE: Práčka s vysokou účinnosťou: ¼ viečka (1 PL). Bežná práčka: ½ viečka (2 PL)  Na veľmi špinavú bielizeň použite podľa potreby väčšie množstvo. Škvrny: Malé množstvo prostriedku naneste priamo na škvrnu. Nechajte pôsobiť 3 – 10 minút; operte odporúčaným spôsobom. V prípade zažratých škvŕn opäť naneste prostriedok, kým je odev ešte vlhký, a opakujte prací cyklus. Po opakovanom praní nechajte odev najprv vyschnúť a až potom sa pokúste o ďalšie odstraňovanie škvŕn. Ako všeobecne platí pri odstraňovaní škvŕn, pred aplikovaním prípravku odskúšajte na malom mieste stálosť farby odevu.